KREMA DOLGULU SANDVİÇ KURABİYE

Bizde muz ne yazık ki çok fazla tüketilmiyor.Yine de bazen alıyorum ama yine de yenilmediği zamanlarda değerlendirmek için çareler arıyorum....

Bizde muz ne yazık ki çok fazla tüketilmiyor.Yine de bazen alıyorum ama yine de yenilmediği zamanlarda değerlendirmek için çareler arıyorum.Bu tarif te yenmemiş muzları değerlendirmenin güzel bir yolu.Denemenizi tavsiye ederim.



Malzemeler:

*2 adet muz ezilmiş
*Yarım su bardağı yoğurt
*2 su bardağı un
*1 adet yumurta
*1 çay kaşığı kabartma tozu
*1 çay kaşığı karbonat
*1 tutam tuz
*1 su bardağı şeker
*1 paket vanilya
*110 gram eritilmiş tereyağı

Arasına:
*1 paket krem şanti
*1 çay bardağı süt

Üzerine:
*Çikolata sos ve çilek

Yapılışı:

1)Yoğurt ve ezilmiş muzu bir kapta karıştırıyoruz.Bir başka kapta kuru malzemeleri harmanlıyoruz.
2)Çırpma kabında eritilmiş tereyağı ve yumurtayı güzelce çırpıyoruz.Kuru malzeme ve muzlu yoğurdu ekleyerek iyice karıştırıyoruz.
3)Karışımı geniş ve düz uçlu sıkma torbasına dolduruyoruz ve yağlı kağıt serili fırın tepsisine aralıklı olarak sıkıyoruz.180 derecede ısıtılmış fırında pişiriyoruz.Çok çabuk pişiyor pek başından ayrılmıyoruz.
4)Kremşanti ile sütü çırpıyoruzBisküviler soğuyunca aralarına sıkıyoruz.Üzerini çikolata sos ve çilekle süslüyoruz.

                                                                      Afiyet olsun:)


Daha Fazla Lezzet

Tatlı Kurabiyeler 569771872104461067

Yorum Gönder

emo-but-icon

ARA-BUL-PAYLAŞ

Translate

INSTAGRAMDAYIZ

BİZE KATILIN..

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

item