ÇAY KEYFİ

Çok yakında kardeşim kadar sevdiğim Belgin ve Mehmet'in bir kızları olacak. Bebeğin kurabiyelerini ben yapmak istedim. Doğum çok yaklaşt...

Çok yakında kardeşim kadar sevdiğim Belgin ve Mehmet'in bir kızları olacak. Bebeğin kurabiyelerini ben yapmak istedim. Doğum çok yaklaştığı için kurabiyeleri hazırlamaya başladım. Çalışırken bir çay sunumu aklıma geldi. Kaşık ve kalp şeklinde kurabiyeler yaptım. Yalnız fincanlara çay doldurmadım. Sadece sunum şeklini vermek istedim. Kurabiyelerin tarifini bebişimizin kurabiyeleri bitince vereceğim ve onları da paylaşacağım.








Fincanın yanına astığım kalp kurabiye


Kurabiye kaşığımız


Bu da bisküvi tabağımız

                                                                                Afiyet olsun:)

Daha Fazla Lezzet

Sunumlar 6003453457550253494

Yorum Gönder

  1. Aman Arzu'cuğum ne kadar güzel olmuşlar böyle. Hele kaşıktaki kesme şekere bayıldım.. Ayrıca fotoğraflar , kullandığın fon ve renkler de çok hoşuma gitti. Bebiş için hazırladığın kurabiyeleri de merakla bekliyorum. Kolay gelsin, ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş,ellerine sağlık canım..iyi bayramlar..

    YanıtlaSil
  3. Arzu ablacim cok güzel görünüyorlar fikir şahane sunum şahane. Ellerine emegine sanatına saglik. Bengu biraz büyüsün yanında kursa başlarız artık :) sevgilerrr
    Belgin

    YanıtlaSil
  4. Tesekkur ederim arkadasim. Kullandigim fon bebisin kurabiye kutusunun yapilmadan onceki hali. Bitirince bebisin kurabiyelerini de paylasacagim. Ailenle beraber iyi bayramlar canim arkadasim.

    YanıtlaSil
  5. Tesekkur ederim Nursen hanimcigim. İyi bayramlar dilerim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Tesekkur ederim Belgincigim. Bu yayin Bengu sayesinde oldu. Bitirince onun kurabiyelerini de paylasacagim. Cok opuyorum canim kardesim.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

ARA-BUL-PAYLAŞ

Translate

INSTAGRAMDAYIZ

BİZE KATILIN..

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item