MACARON

Macaron yapmayı çok istiyordum. Bloglarda yapanların yorumlarını okudukça her seferinde vazgeçiyordum. Yapımının zor olduğunu ve ancak birka...

Macaron yapmayı çok istiyordum. Bloglarda yapanların yorumlarını okudukça her seferinde vazgeçiyordum. Yapımının zor olduğunu ve ancak birkaç denemeden sonra başarabildiklerini yazıyorlardı.
Ama bir blogda Carte D'or macaron karışımın dan yaptığını ve çok başarılı olduğunu okudum ve hemen yapmaya karar verdim.Gerçekten çok başarılı oldu. Carte D'or dan diğer çeşitlerini de bekliyorum.






Malzemeler:
*1 kutu Carte D'or çikolatalı macaron karışımı
*2 adet yumurta beyazı
*Yarım su bardağı süt

Yapılışı:
Kutunun üzerinde tarif ve püf noktaları ayrıntılı bir şekilde verilmiş. Ben birebir uydum ve çok başarılı oldu. Bu yüzden tarifi yazmıyorum. Siz de aynen uygularsanız macaronlarınız çok güzel olacak.

                                                                                  Afiyet olsun:)

Daha Fazla Lezzet

Tatlı Kurabiyeler 5187429759283753286

Yorum Gönder

  1. Arzucum bencede muhteşem omuş,ellerine sağlık.resimlerde süper.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Cok tesekkur ederim Nursencim. Gercekten cok kolay. Tavsiye ederim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Arzu'cuğum, her zamanki gibi çok başarılı bir tarif olmuş. Ancak hazır tozla değil de, tarifle makaron yapmak da çok büyük bir keyif. Evet tutturması zor olabilir ama püf noktalarına dikkat ettikten sonra, hemen hemen her makaron tutar. Ben ilk yaptımda tutturmuştum. Bu konuda bence en mükemmel tarif Bizim Pastane-zinnur'un tarifi. Bir gün muhakkak dene. Tutturacağına ve memnun kalacağına eminim.

    YanıtlaSil
  4. Canim arkadasim tesekkur ederim. Tarifle macaron yapmayi cok istiyorum ama olculer cok hassas veriliyor. Hassas mutfak tartim olmadigi icin denemeye cekiniyorum. Tarti alir almaz mutlaka deneyecegim senin tarifinle. Sevgiler arkadasim

    YanıtlaSil

emo-but-icon

ARA-BUL-PAYLAŞ

Translate

INSTAGRAMDAYIZ

BİZE KATILIN..

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item